Meteen naar de inhoud

Vakantiehuis

Charmant adres
Y-Mind Beach House in Oostduinkerke ademt het vissersverleden van de woning uit. Ook nu het huis in 2021 grondig aangepakt, verbouwd en gerenoveerd zie je nog overal zee-accenten: authentieke deurknoppen, appelblauwzeegroene gordijnen in de cosy woonkamer, een stenen vloer met Hongaars visgraatmotief, een rieten opbergmand met knusse dekens naast de houthaard, houten deuren op de bovenverdieping, zachte pasteltinten op de kamers…

Jullie hoeven niet de hele tijd binnen te zitten. Het vakantiehuis heeft ook een tuin en een terras waar een barbecuestel op jullie wacht. De gevlochten omheiningen rond de tuin zorgen voor privacy. De hagen en de slingerende blauwe regen geven het buitenterras een groene toets.

Gezellig binnen én buiten
Y-Mind Beach House is een klein maar fijn (alleenstaand) vakantiehuis die jullie toch alle plaats biedt die nodig is. Er is een goed uitgeruste keuken, een knusse woonkamer, drie slaapkamers, een badkamer, toiletten boven en beneden… Er is zelfs parkeerruimte vlak voor de deur.

Of je nu toe bent aan een weekendje weg met enkele bevriende koppels of er een gezellige midweek in familieverband van wilt maken, er is ruimte voor zes personen. Ook aan de uitschuifbare tafel kan je makkelijk met z’n zessen zitten. Er is zelfs een kinderstoel en reisbedje aanwezig voor de allerkleinste logeetjes.  
Dus bel je familie of vriend(inn)en op en leg nu al je verblijf vast. Twee nachten, drie nachten, een midweek, of een volledige week: alles kan. 

Extra’s
Y-Mind Beach House heeft uiteraard free Wifi, een grote flatscreen in de woonkamer, dimbare verlichting in de leefruimte voor extra gezelligheid, mini-airco’s voor verkoeling op warme dagen, opklapbare ligstoelen om te genieten op het terras, een barbecuestel met steenkool, een map vol handige adressen in de buurt…  
Want het zijn die zaken die een verblijf in een vakantiehuis echt tof maken, nietwaar?

Overtuigd? Plan hier jullie volgende verblijf in Y-Mind Beach House.