Meteen naar de inhoud

Over ons

Y-Mind Beach House in Oostduinkerke is een vakantieadres dat je graag deelt met familie en vrienden. De eigenaars – Stijn en Amelie – toverden in 2021 de vroegere visserswoning van oma om tot een smaakvolle vakantiewoning met alle comfort voor zes personen.

Gemak voorop
Alles wat het jonge koppel miste in de vakantiehuizen waarin ze zelf gelogeerd hebben vind je hier wél terug: gekoelde dranken (en op vraag zelfs een volledig gevulde ijskast) zodat je niet eerst moet winkelen om te kunnen toasten, een fruitpers voor een gezonde dosis vitamines, een haardroger op de kamer om je coupe na een stevige strandwandeling in model te brengen, een leeslampje met usb-aansluiting om je telefoon op te laden en niet te vergeten: kwaliteitsvolle bedden en een goede raamverduistering voor een verkwikkende nachtrust tijdens jullie verblijf.
Er is zelfs een was-en droogmachine aanwezig om eventuele zandkorrels uit de zachte badhanddoeken meteen weg te spoelen.
Dankzij de strijkbout en -plank kun je trouwens je hele verblijf kreukvrij doorbrengen.

Y-Mind? I mind
Wie hier komt logeren hoeft amper aan iets te denken. Waarom zou je ook? Jullie zijn op vakantie. Dus ‘why mind’? Vandaar ook de naam Y-Mind Beach House waarbij de Y zowel kan uitgesproken worden als ‘why’ en als ‘I’. Dit is een vakantiewoning aan de Belgische kust voor mensen die het belangrijk vinden dat alles geregeld is maar die toch graag zoveel mogelijk vrijheid willen. Zelfs voor een volledig gevulde frigo bij aankomst kan gezorgd worden.

Veel vrijheid, geen verrassingen
Komen jullie een uurtje vroeger of later dan verwacht? Geen probleem.
De sleutel van de vakantiewoning ligt op jullie te wachten in een kluis die je eenvoudig met je gepersonaliseerde code opent.
Ook de tarieven van het Y-Mind Beach House zijn gemakkelijk: de kosten voor de opkuis en het verbruik van water en elektriciteit zijn gewoon in de prijs inbegrepen.

Wilt jullie zelf ervaren waarom de eigenaars verliefd werden op deze visserswoning?  
Bel dan +32 (0) 496/53.99.44 of mail naar
vakantiehuis@y-mind.be